Zvočna terapija

Odkrijte čarobni svet zvočne kopeli in se prepustite edinstvenemu doživetju, kjer se harmonični zvoki nežno dotikajo vašega telesa in duha, sproščajo napetosti ter obnavljajo notranje ravnovesje. Podarite si izkušnjo, kjer doživite moč zvočne terapije, ki vas bo popeljala v popolno sprostitev in umiritev. V kaotičnem svetu si zaslužite eno uro popolnega odklopa od norega tempa življenja, kjer lahko pridete v stik s seboj in se prepustite zvočnim vibracijam, da vas nežno objamejo kot val ljubezni, kjer ste vedno varni.

 

Koristi zvočne terapije:

  1. globoka sprostitev: vibracije in zvoki pomagajo sprostiti napetosti v telesu in umu, kar vodi v globoko stanje sprostitve.
  2. zmanjšanje stresa: zvočna terapija lahko zmanjša raven stresa in tesnobe ter pripomore k občutku umirjenosti.
  3. izboljšan spanec: redna izpostavljenost zvokom v zvočni kopeli lahko pripomore k boljšemu spancu in lajšanju nespečnosti.
  4. energijsko ravnovesje: zvoki lahko vplivajo na energetsko ravnovesje telesa, kar pomaga pri uravnavanju telesnih funkcij.
  5. kreativnost in koncentracija: zvok lahko pozitivno vpliva na umske funkcije, kot so kreativnost, koncentracija in jasnost misli.
  6. čiščenje blokad: zvok lahko pomaga odstraniti energetske blokade v telesu, kar izboljša pretok energije.
  7. izboljšana prekrvavitev: vibracije zvoka spodbujajo cirkulacijo krvi, kar lahko prispeva k boljšemu zdravju srca in ožilja.
  8. celostno dobro počutje: zvok lahko pomaga pri uravnavanju čustev in pripomore k celostnemu dobremu počutju.
  9. meditativno stanje: zvočna kopel lahko pospeši dosego meditativnega stanja, kar vodi v globlje duhovno doživetje.
  10. Povezanost z samim s seboj: vibracije zvoka vam lahko pomagajo pri poglobljenem povezovanju z lastnim telesom, umom in dušo.

 

Individualna zvočna terapija:

30 minut – 30€

60 minut – 45€

Zvočna kopel za par:

60 minut – 60€

Skupinska zvočna kopel (vsaj 3 osebe):

60 minut – 15€/osebo