Masaža in zvočna terapija

Odkrijte popolno ravnovesje s kombinacijo masaže in zvočne terapije!

Ste pripravljeni na popolno sprostitev in občutek notranjega miru? Moja edinstvena ponudba združuje najboljše iz obeh svetov: masaža, ki sprosti vaše telo in zvočna terapija, ki umiri vaš um.

S pomočjo sprostitvenih tehnik masaže boste občutili razbremenitev od vsakodnevnega stresa, bolečin in zategnjenih tkiv. Masaža bo spodbudila cirkulacijo, pospešila proces regeneracije in vam pomagala povrniti naravno gibljivost.

Zvok ima izjemno moč, da uravnava naša čustva in pomirja um. Zen zvočna oaza uporablja izbrane zvočne frekvence in instrumente, da ustvari popolno sproščujoče okolje. Zvoke, ki vas bodo popeljali v stanje globokega meditativnega počutja, boste občutili kot nežen val umirjenosti, ki vas bo osvobodil stresa in skrbi.

Ta kombinacija masaže in zvočne terapije ni le fizična izkušnja. Je potovanje k popolnemu ravnovesju med telesom in umom. Po terapiji se boste počutili osveženi, pomlajeni in polni energije. Ta izkušnja bo okrepila vašo vitalnost in dvignila vaše razpoloženje. Pri zvočnem delu terapije se uporabljajo tibetanske sklede, gongi, kristalna harfa, koshi zvončki in drugi zdravilni instrumenti.

Pridružite se v iskanju popolnega ravnovesja telesa in uma skozi čarobno kombinacijo masaže in zvočne terapije. Vaše boljše počutje je le en klic stran!

 

Zen zvočna oaza – zvočna terapija in sprostitvena masaža v enem (60minut – 60€)