Masaže

»Ko izvajam masažo, dajem vso svojo pozornost in ljubezen v vsak gib. Z vsako potezo želim vašemu telesu dati celostno zdravljenje s svojim širokim znanjem o telesu in izborom efektivnih različnih masažnih tehnik.«

Odkrijte popolno harmonijo telesa in duha s posebno kombinacijo masažnih storitev!

Moja edinstvena ponudba združuje najboljše elemente klasične, športne, tradicionalne kitajske masaže in limfne drenaže, da vam prinese nepozabno izkušnjo sprostitve in regeneracije.

Sprostite se in se prepustite posebnim tehnikam dotika odpraviti napetosti, bolečine in stres, ki se nabirajo v vašem telesu. Tehnike klasične masaže bodo razbremenile vaše mišice, tehnike športne masaže pa bodo poskrbele za globoko sprostitev po intenzivni vadbi.

Tehnike tradicionalne kitajske masaže bodo vašemu telesu povrnile izgubljeno ravnovesje in spodbudile pretok življenjske energije, kar bo prineslo občutek notranjega miru in blagostanja. Poleg tega pa bo limfna drenaža poskrbela za odplavljanje strupov in izboljšanje cirkulacije, kar bo okrepilo vaš imunski sistem in pripomoglo k zdravju  celega vašega telesa.

Združujem najboljše tehnike masaže za popolno celostno izkušnjo. Poskrbela bom, da se boste počutili osveženi, sproščeni in polni energije. Ne odlašajte in si rezervirajte svoj čas za razvajanje že danes! Vaše telo si zasluži najboljše, zato dovolite, da vas popeljem na potovanje k popolnemu ravnovesju telesa in duha.

 

Moj cenik je oblikovan tako, da namesto tehnike izberete, koliko časa želite nameniti sebi. Pred masažo se pogovoriva, kakšne so vaše želje in problemi. Skupaj pa glede na namen izbereva najboljšo kombinacijo masažnih tehnik.

Vsaka oseba je zgodba zase, zato iz vsega znanja, ki ga premorem, vedno izberem kombinacijo, ki je glede na vašo situacijo najbolj potrebna.

 

30 minut masaže – 30€

45 minut masaže – 40€

60 minut masaže – 50€

90 minut masaže – 75€

 

Unikatne masažne storitve (60minut – 60€, 90minut – 90€)

Aurora nirvana – celostna masaža s poudarkom na energijskem ravnovesju s tehnikami tradicionalne kitajske masaže

Zen zvočna oaza – zvočna terapija in sprostitvena masaža v enem

Energijska atletska regeneracija – regenerativna masaža za športnike

Aromatična aurora bliss terapija – aromaterapevtska sprostitvena masaža s pridihom elementov zvočne terapije